Deskundig organiseren onze transportmanagers het laden en lossen van uw transporten in Dushanbe, Kuhjand of Khorugh.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Tadzjikistan naar alle landen in Europa en retour. Onze transportmanagers garanderen u een efficiënte en veilige afwikkeling van uw opdrachten. Inclusief exacte transportcontrole door GPS-bewaking.
Landkaart Tadzjikistan Landkaart Tadzjikistan

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Uw expediteur voor nationale en internationale transporten
  • Uw expediteur voor transport in heel Europa
  • Competitieve vrachttarieven door optimale transportlogistiek.

Uw aanbod voor Tadsjikistan-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Tadjikistan aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Tadzjikistan > Meer daarover vindt u hier:

Landkaart Oost-Europa Landkaart Oost-Europa

Hoeveel Oost-Europa-ervaring heeft LKW WALTER?

Kies voor LKW WALTER en vertrouw op de Europese marktleider in complete transporten. Als zodanig beschikken wij over meer dan 60 jaar ervaring op logistiek gebied in Oost-Europa en over de benodigde talenkennis. U profiteert hiervan in elke fase van uw transportopdracht, van de boeking tot de levering.
Onze medewerkers komen uit meer dan 40 landen Onze medewerkers komen uit meer dan 40 landen

Welke taal spreekt LKW WALTER met zijn zakelijke partners?

LKW WALTER hecht veel waarde aan uitgebreide en competente advisering van zijn klanten. Wij communiceren met u en uw zakelijke partners in uw taal. Omdat wij medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen in dienst hebben, zijn we in alle relevante talen voorbereid op succes.
Chauffeursopleidingsprogramma in Duisburg (Duitsland) Chauffeursopleidingsprogramma in Duisburg (Duitsland)

LKW WALTER voor meer veiligheid op de weg?

Als grote transportorganisatie ligt veiligheid op de weg ons zeer nauw aan het hart. Daarom hebben we een uitgebreid programma voor de opleiding van chauffeurs alsook een chauffeurshandboek ontwikkeld. Bovendien zijn we in Europese werkgroepen actief, waarin betere werkomstandigheden voor vrachtwagenchauffeurs of de unificering van ladingsbeveiliging in Europa besproken worden.
Hoogbouwmagazijn bij WALTER LAGER-BETRIEBE (Oostenrijk, Wiener Neudorf) Hoogbouwmagazijn bij WALTER LAGER-BETRIEBE (Oostenrijk, Wiener Neudorf)

Biedt LKW WALTER ook opslagruimte aan?

Ja, in Wiener Neudorf biedt de dochteronderneming WALTER LAGER-BETRIEBE moderne hoogbouwmagazijnen aan. De ideale partner voor uw centrale opslag en volledige outsourcing. Op maat gemaakt naar uw behoeften wordt een ideaal opslagconcept opgesteld. Meer informatie vindt u onder www.walter-lager-betriebe.com.

Nog vragen?
Onze Tadzjikistan-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Tadzjikistan-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden