In Madrid, Barcelona, Sevilla, Valecia of Malaga, wij laden en lossen uw goederen overal in het land van Cervantes, Miró en Gaudi.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw vrachtwagentransporten (complete ladingen) vanuit heel Spanje naar alle landen in Europa en retour. Door de centrale dispositie van alle landen van Europa in één hand profiteert u van talrijke voordelen. Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met gecombineerd vervoer.
Landkaart Spanje Landkaart Spanje

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen
  • Grotere capaciteitsbenutting (tot 29 ton laadgewicht) in gecombineerd vervoer.
  • Wij spreken alle talen van uw zakenpartners

Onze top 10 routes op de Spaanse markt

De drukste transportstromen van/naar Spanje (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Italië, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Portugal, België, Nederland, Oostenrijk, Hongarije, Zweden.
LKW WALTER organiseert net zo dagelijkse vertrekken in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Spanje-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Spanje aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Spanje > Meer daarover vindt u hier:

Complete ladingtransporten met de vrachtwagen in heel Europa in één hand Complete ladingtransporten met de vrachtwagen in heel Europa in één hand

Waarheen vervoert LKW WALTER?

De spediteur LKW WALTER biedt vervoer van complete ladingen in heel Europa uit één hand aan. Wij vervoeren uw goederen in heel Europa en naar Rusland, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en vice versa. Bovendien wikkelen wij ook nationale transporten af in een aantal EU-lidstaten (Oostenrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk en Zweden).
Complete trein van LKW WALTER in Lorch (Duitsland) Complete trein van LKW WALTER in Lorch (Duitsland)

Hoeveel ervaring heeft LKW WALTER met gecombineerd vervoer?

LKW WALTER houdt zich al vanaf het begin van de jaren '80 bezig met innovatieve transportalternatieven voor het conventionele vervoer over de weg. Wij zijn door een consequente uitbouw van het intermodale netwerk tegenwoordig een van de grootste deelnemers aan het Europese gecombineerd vervoer.
Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock

Hoe groot is het wagenpark van LKW WALTER?

LKW WALTER beschikt over een Europees netwerk van transportpartners dat bestaat uit 13.500 geselecteerde transportpartners die zorgvuldig geselecteerd worden volgens onze hoge kwaliteitseisen. Naast transport over de weg bieden we ook gecombineerde transporten aan, waar we met meer dan 7000 kraanbare opleggers een van de grootste deelnemers zijn.
Vestiging Kufstein Vestiging Kufstein

Is LKW WALTER onderdeel van een concern?

LKW WALTER is een Oostenrijkse privé-onderneming (100% familiebezit) en is onderdeel van de WALTER GROUP. De onderneming werd in 1924 opgericht en is sinds meerdere decennia een succesvolle onderneming. Vertrouw op een in alle opzichten stabiele partner, die internationale rating agencies sinds vele jaren de beste kredietwaardigheid toekennen.

Nog vragen?
Onze Spanje-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Spanje-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over het onderwerp expeditie:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden