Met het modernste equipment laden of lossen we uw transporten op elke plaats in het land. Bijvoorbeeld in Riga, Ventspils of Liepaja.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Letland naar alle landen in Europa en retour. Vertrouw op een partner die uw goederen snel en op korte termijn naar hun bestemming brengt. Onafhankelijk van grootte en locatie van uw onderneming.
Letse en Europese vlaggen, Riga, Letland Letse en Europese vlaggen, Riga, Letland

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Vrachtkostenverlaging door optimale belading en logistiek
  • Overname op korte termijn van uw complete ladingen
  • Inzet van moderne en milieuvriendelijke vrachtwagens

Onze top 10 routes op de Letse markt

De drukste transportstromen van/naar Letland (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, Slowakije, Polen, Oostenrijk, Hongarije, Italië, Slovenië, Tsjechië, Zweden, Nederland.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Letland-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Letland aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Letland > Meer daarover vindt u hier:

Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock

Hoe groot is het wagenpark van LKW WALTER?

LKW WALTER beschikt over een Europees netwerk van transportpartners dat bestaat uit 13.500 geselecteerde transportpartners die zorgvuldig geselecteerd worden volgens onze hoge kwaliteitseisen. Naast transport over de weg bieden we ook intermodale transporten aan, waar we met meer dan 8000 kraanbare opleggers een van de grootste deelnemers zijn.
Chauffeur bij het borgen van de palletgoederen Chauffeur bij het borgen van de palletgoederen

Wat verstaat LKW WALTER onder kwaliteit?

Kwaliteit betekent voor LKW WALTER in eerste lijn optimaal de verwachtingen van onze klanten te vervullen. Daarom hebben wij in onze hele onderneming de normbasis ISO 9001 geëtableerd. Het aanhouden van deze norm wordt door een Shared Service SHEQ-managementteam van het concern gecontroleerd, dat ook zijn activiteiten in onze ondernemingsbericht publiceert.
Business meeting bij LKW WALTER Business meeting bij LKW WALTER

Hoe flexibel reageert LKW WALTER?

De communicatiewegen bij LKW WALTER zijn kort. Alle beslissingen worden snel en adequaat genomen. Bij LKW WALTER bevinden key account management, sales management en transport management zich onder één dak. Bovendien hebben wij dagelijks contact met onze klanten, chauffeurs en met de laad- en losplaatsen.
Vestiging Kufstein Vestiging Kufstein

Is LKW WALTER onderdeel van een concern?

LKW WALTER is een Oostenrijkse privé-onderneming (100% familiebezit) en is onderdeel van de WALTER GROUP. De onderneming werd in 1924 opgericht en is sinds meerdere decennia een succesvolle onderneming. Vertrouw op een in alle opzichten stabiele partner, die internationale rating agencies sinds vele jaren de beste kredietwaardigheid toekennen.

Nog vragen?
Onze Letland-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Letland-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden