Onze transportmanagers organiseren het laden en lossen van uw transporten in Bischkek, Osch, Jalalabat en vrijwel elke andere plaats in het land.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Kirgizië naar alle landen in Europa en retour. Daarbij zorgen wij met de modernste telematicasystemen voor een exacte transportcontrole. Overtuig uzelf ook van de optimaal georganiseerde douaneafhandeling.
Bischkek, Kirgistan Bischkek, Kirgistan

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Eén partner voor ALLE complete ladingen (FTL)
  • Wij spreken alle talen van Europa
  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen

Onze top 10 routes op de markt Kirgizië

De drukste transportstromen van/naar Kirgizstan (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Italië, Slowakije, Oostenrijk, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Polen, Frankrijk, Groot-Brittannië, Tsjechië.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Kirgizstan-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Kirgizië aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Kirgizstan > Meer daarover vindt u hier:

Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock

Hoe groot is het wagenpark van LKW WALTER?

LKW WALTER beschikt over een Europees netwerk van transportpartners dat bestaat uit 13.500 geselecteerde transportpartners die zorgvuldig geselecteerd worden volgens onze hoge kwaliteitseisen. Naast transport over de weg bieden we ook intermodale transporten aan, waar we met meer dan 8000 kraanbare opleggers een van de grootste deelnemers zijn.
Centrale LKW WALTER in Wiener Neudorf 's nachts Centrale LKW WALTER in Wiener Neudorf 's nachts

Heeft LKW WALTER vestigingen?

Vanwege de efficiëntie en de flexibiliteit regelt LKW WALTER alle transporten vanuit de centrale in Wiener Neudorf bij Wenen en vanuit het bedrijf in Kufstein in Tirol. Verder bezoeken wij onze klanten regelmatig ter plaatse. Dagelijks vinden meer dan 100 persoonlijke meetings in heel Europa plaats.
13,6m-huiftrailer en tautliner Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen

Welke talen spreekt LKW WALTER?

Bij LKW WALTER werken medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen, die uw wens naar voordelige vrachtkosten, snelle goederenovername en optimale looptijden in meer dan 35 talen begrijpen. Natuurlijk spreken wij ook de talen die voor het vervoeren van complete ladingen in de doelmarkten in het Midden-Oosten, naar Noord-Afrika, Centraal-Azië en Rusland relevant zijn.
Geopende bache trailer Geopende bache trailer

Wat doet LKW WALTER voor de veiligheid?

Veiligheid is bij LKW WALTER een belangrijk onderwerp. Met veel maatregelen lukt het ons zowel mens alsook lading zo goed mogelijk te beschermen tijdens het transport. Zo hebben wij voor onze transportpartners en hun chauffeurs bijvoorbeeld een chauffeursopleidingsprogramma en een chauffeurshandboek volgens internationale richtlijnen ontwikkeld en geïmplementeerd.

Nog vragen?
Onze Kirgizstan-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Kirgizstan-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden