Onze transportmanagers met talenkennis organiseren het laden en lossen van uw vracht in het hele land. Bijvoorbeeld in Tiflis, Kutaissi, Batumi of Suchumi.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Georgië naar alle landen in Europa en retour. Vertrouw op een partner die voortdurend de beste oplossing voor u zoekt. Wij garanderen optimale looptijden aan competitieve vrachttarieven.
Zicht op Tiflis (Georgië) Zicht op Tiflis (Georgië)

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Transportoplossingen in heel Europa - "one-stop-shop"
  • Dagelijkse laadmogelijkheden
  • Exacte transportcontrole gegarandeerd door onze transportmanager
  • Inzet van moderne en milieuvriendelijke vrachtwagens
  • Extra laadcapaciteiten (eigen LKW WALTER company trains)

Onze top 10 routes op de Georgische markt

De drukste transportstromen van/naar Georgië (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Italië, Turkije, Slowakije, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Hongarije, Nederland, België, Tsjechië.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Georgië-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Georgië aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Georgië > Meer daarover vindt u hier:

Chauffeur bij het borgen van de palletgoederen Chauffeur bij het borgen van de palletgoederen

Wat verstaat LKW WALTER onder kwaliteit?

Kwaliteit betekent voor LKW WALTER in eerste lijn optimaal de verwachtingen van onze klanten te vervullen. Daarom hebben wij in onze hele onderneming de normbasis ISO 9001 geëtableerd. Het aanhouden van deze norm wordt door een Shared Service SHEQ-managementteam van het concern gecontroleerd, dat ook zijn activiteiten in onze ondernemingsbericht publiceert.
Complete ladingen door heel Europa in één hand Complete ladingtransporten met de vrachtwagen in heel Europa in één hand

Waarheen vervoert LKW WALTER?

De spediteur LKW WALTER biedt vervoer van complete ladingen in heel Europa uit één hand aan. Wij vervoeren uw goederen in heel Europa en naar Rusland, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en vice versa. Bovendien wikkelen wij ook nationale transporten af in een aantal EU-lidstaten (Oostenrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk en Zweden).
Klantenportaal CONNECT Klantenportaal CONNECT

Welke voordelen biedt CONNECT?

Via ons klantenportaal CONNECT wikkelt u uw transportopdrachten online af. Dat betekent dat u met een muisklik een offerte aanvraagt, boekt en een actueel overzicht hebt van uw opdrachten. Bovendien krijgt u via CONNECT ook toegang tot verdere nuttige informatie.
Teambespreking Teambespreking

Hoe hoog zijn de transportkosten?

Onze optimale prijs-kwaliteitsverhouding is een van de voornaamste redenen waarom LKW WALTER de toonaangevende expediteur in het Europese goederenverkeer voor complete ladingen is. Door rondritten, intelligente coördinatie en moderne planningssoftware minimaliseren wij lege kilometers en maximaliseren wij de bezetting.

Nog vragen?
Onze Georgië-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Georgië-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden