Of u nu in München, Hamburg, Berlijn of ergens anders bent tussen de Noordzee en de Alpen, met ons netwerk van transportpartners dekken wij heel Duitsland.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Duitsland naar alle landen in Europa en retour. Bovendien bieden wij u ook onze transportservice binnen Duitsland aan. Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Brandenburger Tor (Berlijn, Duitsland) Brandenburger Tor (Berlijn, Duitsland)

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Uw expediteur voor nationale en internationale transporten
  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen
  • Milieuvriendelijke transportoplossingen door een uitgebreid intermodaal vervoersnetwerk in Duitsland en veel andere Europese landen.

Onze top 10 routes op de Duitse markt

De drukste transportstromen van/naar Duitsland (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zweden, Oostenrijk, Hongarije, Polen, België, Slowakije, Nederland.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Duitsland-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Duitsland aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Duitsland > Meer daarover vindt u hier:

Complete trein van LKW WALTER in Lorch (Duitsland) Complete trein van LKW WALTER in Lorch (Duitsland)

Hoeveel ervaring heeft LKW WALTER met intermodaal vervoer?

LKW WALTER houdt zich al vanaf het begin van de jaren '80 bezig met innovatieve transportalternatieven voor het conventionele vervoer over de weg. Wij zijn door een consequente uitbouw van het intermodale netwerk tegenwoordig een van de grootste deelnemers aan het Europese intermodaal vervoer.
Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock

Hoe groot is het wagenpark van LKW WALTER?

LKW WALTER beschikt over een Europees netwerk van transportpartners dat bestaat uit 13.500 geselecteerde transportpartners die zorgvuldig geselecteerd worden volgens onze hoge kwaliteitseisen. Naast transport over de weg bieden we ook intermodale transporten aan, waar we met meer dan 8000 kraanbare opleggers een van de grootste deelnemers zijn.
Onze medewerkers komen uit meer dan 40 landen Onze medewerkers komen uit meer dan 40 landen

Welke taal spreekt LKW WALTER met zijn zakelijke partners?

LKW WALTER hecht veel waarde aan uitgebreide en competente advisering van zijn klanten. Wij communiceren met u en uw zakelijke partners in uw taal. Omdat wij medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen in dienst hebben, zijn we in alle relevante talen voorbereid op succes.
Klantenportaal CONNECT Klantenportaal CONNECT

Welke voordelen biedt CONNECT?

Via ons klantenportaal CONNECT wikkelt u uw transportopdrachten online af. Dat betekent dat u met een muisklik een offerte aanvraagt, boekt en een actueel overzicht hebt van uw opdrachten. Bovendien krijgt u via CONNECT ook toegang tot verdere nuttige informatie.

Nog vragen?
Onze Duitsland-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Duitsland-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden