Heldere berglucht, schone meren en zuiver drinkwater - Tirol biedt ongerepte natuur en een hoge levenskwaliteit in overvloed. Populaire recreatiegebieden zoals het Zillertal en de Chiemsee liggen praktisch voor de deur en internationaal bekende vakantiebestemmingen, zoals de Swarovski-Kristallwelten vormen de kers op de taart.

Toch kan men door de nabijheid van Innsbruck en Salzburg ook urbane voordelen genieten, zoals aantrekkelijke winkelmogelijkheden en culturele hoogtepunten. En vanzelfsprekend zorgen in de nabijheid van de werkplaats voldoende goede restaurants, gezellige pubs, trendy discotheken en extravagante nachtclubs voor de individuele comfortfactor.

 

Interessante metropolen bevinden zich op een eenvoudig overbrugbare afstand: Zo is men met de auto al binnen een uur in München, in drie uren in Zürich en in vier uren in Wenen of Milaan.

^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden