Efficiënte transportafwikkeling met onze IT-oplossingen

Maak gebruik van de innovatieve IT-oplossingen van LKW WALTER voor snelle en efficiënte afwikkeling van uw transportopdrachten. Van de boeking tot de transportstatus en het opvragen van documenten.

 

Kies afhankelijk van uw eisen ons beproefde online klantenportaal CONNECT of kies voor een geautomatiseerde elektronische gegevensuitwisseling (EDI) met individuele business-to-business oplossing.
Klantenportaal CONNECT

Klantenportaal CONNECT

Het klantenportaal CONNECT is ons eigen online platform dat u ondersteunt bij de digitale afwikkeling en organisatie van uw transporten. De toegang tot CONNECT is kostenloos en met een wachtwoord beschermd. U kunt CONNECT altijd en overal gebruiken en dat in 27 talen.

Uw voordelen

Opdrachten bekijken

Opdrachten bekijken

Krijg overzicht over uw actuele ladingen. U kunt altijd informatie zoals kentekens, contactpersonen of afspraken opzoeken.

Online boeken

Online boeken

Stuur uw transportopdrachten snel en veilig naar LKW WALTER. Gebruik gepersonaliseerde boekingsdocumenten of kopieer oude opdrachten.

Aanvraag opsturen

Aanvraag opsturen 

Informeer u snel en gemakkelijk over prijzen voor transporten. Richt uw aanvragen rechtstreeks, vrijblijvend en kostenloos aan LKW WALTER.

Frachtdokumente runterladen

Vrachtdocumenten oproepen

Gebruik de mogelijkheid om direct na het lossen de nodige vrachtdocumenten te downloaden.

In de beste handen

In de beste handen

Neem contact op met uw directe contactpersoon die uw transporten organiseert.

Nuttigheden & wetenswaardigheden

Nuttigheden & wetenswaardigheden

Krijg informatie over nuttige zaken zoals feestdagen, rijverboden en juridische tips.

Wilt u er meer over weten? Hier vindt u een overzicht over de inhoud van ons klantenportaal.

Online demo


Met CONNECT hebt u voortaan met één keer klikken overzicht over al uw opdrachten.

Electronic Data Interchange

Electronic Data Interchange (EDI)

Op basis van elektronische gegevensuitwisseling (EDI) biedt LKW WALTER u ook een individuele IT-oplossing aan. Een dergelijke business-to-business oplossing garandeert een gestandaardiseerde gegevensuitwisseling tussen toepassingssystemen van verschillende ondernemingen.


Het doel van EDI is de optimalisatie van zakelijke processen met behulp van gestructureerde gegevens. Daarmee kunt u nog sneller en gemakkelijker uw transportopdrachten doorgeven. De aansluiting met een EDI-interface wordt rechtstreeks door LKW WALTER overgenomen en is 100% compatibel met alle gangbare gegevensformaten.

 

Jaarlijks verwerkt LKW WALTER al meer dan 500 miljoen meldingen via de EDI-interface. Wij hebben ervaring op bijna alle gebieden!

Uw voordelen

  • 100% gegevenskwaliteit voor opdrachtretourmeldingen en e-facturen
  • Geautomatiseerde opdrachtbevestigingen
  • Technisch en operationeel veilige afhandeling
  • Geautomatiseerde status- en locatiemeldingen
  • U profiteert van onze 25 jaar EDI-vakkennis
EDI reduceert uw werkinspanningen. Gebruik dit en vele andere voordelen voor een betrouwbare en veilige informatiestroom!
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden